p { font-family: providence sans pro; }

Wat zeggen anderen

Lea is een hele betrokken vrouw, ze neemt echt de tijd voor je. Daarom voelde het goed om een opstelling samen met mijn moeder bij haar te doen. Spannend, want ik had wel eerder opstellingen gedaan, maar niet samen met mijn moeder. Lea gaf het volste vertrouwen en was een stabiele factor in de opstelling. Ze kan goed inleven en meeleven, met alle partijen, ook voor opa en oma die langskwamen. Er kwam veel verdriet naar boven, de dingen die mijn moeder mij niet kon geven in mijn jeugd. Maar tijdens de sessie kwamen we erachter dat zij dit ook niet had gekregen van haar ouders. De compassie die ik daardoor kreeg voor mijn eigen verleden en dat van mijn moeder was groot. Na deze emotionele en verhelderende sessie hebben we het afgesloten met een knuffel wat heel fijn voelde. Het aanraken van het verleden, ruimte geven om het verdriet te mogen voelen en het helen in het nu, was een bijzonder mooie ervaring! Sinds de opstelling, zit er veel minder spanning in de relatie tussen mij en mijn moeder. Dank je wel lieve Lea voor jouw medewerking bij dit proces!

— Charon, Opstelling met moeder

“Voor het eerst van mijn leven heb ik als vraaginbrenger meegedaan met een familieopstelling. Ik was onder de indruk van wat er gebeurde. Het raakte mij zeer! Mijn vraag ging over: Hoe komt het dat ik mijn lat vaak zo hoog leg? Via de familieopstellingen kwam naar voren wie direct hierbij betrokken was en wat mij zou kunnen helpen. Het laatste was PLEZIER, gerepresenteerd door een iemand. Lea begeleidde dit proces bijna onopvallend, niet op de voorgrond tredend, met gedegen aandacht voor mijn proces met de daarbij behorende emoties. Ik raad het eenieder aan.”

— Marieke, Familieopstelling in groep

“Ik kreeg de gelegenheid een paar coachsessies bij Lea te volgen. Lea creëert een prettige sfeer, weet je op je gemak te stellen, en geeft je het gevoel dat je je open kunt stellen en alles mag vertellen.  Ze kan goed luisteren, is opmerkzaam, en vraagt ook door, waardoor ze snel de vinger op de zere plek kan leggen. Hoewel ik al heel wat coachgesprekken in mijn leven heb gehad, wist ze me toch nog een aantal waardevolle nieuwe inzichten te geven.  Verder beschikt ze over een breed arsenaal aan oefeningen die ze al naar gelang de coachvraag of het onderwerp van de sessie kan inzetten om jou verder op weg te helpen en te prikkelen. Ik was onder de indruk van haar begeleiding van een familieopstelling.  Alsof zij mijn familie beter kende dan ikzelf!”

— Lisette , Personal Coaching


“In de maanden dat ik coaching sessie’s bij Lea volgde waren er grote veranderingen in mijn leven gaande: Ik was moeder geworden, tijdelijk naar België geëmigreerd en stond op het punt mijn eigen onderneming in te wisselen voor een vaste baan. Lea heeft een waanzinnig aandachtig luisterend oor. Ze vulde niks voor me in maar luisterde, vroeg door, en hielp me vervolgens door middel van eenvoudige opdrachten om heldere inzichten te vergaren op zowel zakelijk- als privé gebied. Dat heeft me geholpen om mijn grenzen te bewaken, grote knopen door te hakken en moeilijke gesprekken op een prettige manier aan te gaan. Ik heb de sessie’s als ontzettend waardevol ervaren, en zou iedereen die ervaring gunnen!”

— Denise, Personal Coaching


“Met je luisterend oor, rust en praktische hulp heb je me geholpen de tijd te nemen voor herstel en onderzoek. Nu heb ik rust, meer balans en een ontzettend leuke baan!”

— Ilse, Re-integratietraject UWV

“Vlak voordat ik begon bij mij nieuwe werkgever, heb ik een aantal coachsessies gehad met Lea Brinckman. Ik wilde namelijk leren om op de werkvloer beter mijn grenzen te herkennen en aan te geven. Tijdens de sessie had ik het gevoel echt gehoord te worden. Lea heeft me geholpen om tot de kern van het probleem te komen. Met haar tools en adviezen ben ik zelfverzekerd gestart bij mijn nieuwe werkgever! Het blijft soms nog moeilijk om mijn grenzen aan te geven, maar dan kan ik altijd terugdenken aan wat Lea me heeft meegegeven!”

— Michelle, Personal coaching

“Lea is een fijne coach die rust uitstraalt en de tijd neemt. Ik voelde me erg op mijn gemak bij haar. Ze luistert goed en stelt vragen waarover ik goed moest nadenken en die mij veel inzicht gaven. Ik heb veel geleerd over mezelf en ook waar mijn kwaliteiten en verlangens liggen, hoe ik mijn kwaliteiten kan inzetten en wat mijn patronen en belemmeringen zijn. Iedere sessie kwam ik weer een stap verder in mijn ontwikkeling en ik kreeg handvatten om te werken aan mijn doel.”

— Nicolette, Personal coaching

“Lea kan goed formuleren wat ikzelf niet goed kan plaatsen zodat ik iets heb om over na te denken.”

— Cindy, Re-integratietraject UWV

“Het traject heb ik als heel fijn en leerzaam ervaren met veel begrip, geduld en goede adviezen van Lea. Het negatieve kon zij omdraaien naar het positieve, ik voel mij hierdoor beter gehoord en gezien. Ik voelde mezelf altijd in controle en uitgedaagd om zelf na te denken. Ook omdat Lea haar eigen ervaringen deelt voelde ik mij meer begrepen. Nu heb ik mijn eigen spiegelbeeld beter in zicht.”

— Marieke, Re-integratietraject UWV

“Door de manier van jouw vraagstelling en de rust in het gesprek kwam ik eigenlijk tot de kern van waar het bij mij om gaat.”

— Jasmijn, Re-integratietraject UWV