p { font-family: providence sans pro; }

YOU

Our greatest glory is not in never falling, but in rising everytime we fall. Confucius

Wat kan ik voor jou doen?

Coaching

1-op-1 coaching over persoonlijke of werkgerelateerde vraagstukken (in de praktijk of aan huis) in diverse vormen over allerlei mogelijke thema’s. Enkele voorbeelden die dicht bij mij en mijn expertise liggen:

Wandelcoaching

Loopbaanontwikkeling en/of een re-integratietraject

Werk-privé balans of combineren gezin, werk en privé

Ouderschap, kinderen en het gezin

Hoogsensitiviteit (en sterke wil)

(Familie) Opstellingen

1-op-1 opstelling met vloerankers of tafelopstelling

Groepsopstelling met representanten

Work-life design

Leer meer FLOW momenten te ontwikkelen door een taak uitdagender of leuker te maken, zodat jij meer creativiteit, productiviteit en plezier ervaart! Hiervoor zoeken we de kern van jouw ‘unflow’ en leggen we de focus op je talenten (interesses én kwaliteiten) om je werk/studie of life-events te kunnen re-designen. Hierbij kun je denken aan:

Werkdesign

Studiedesign

Lifedesign

Voel jij de verbinding?

Gebeurtenissen kunnen een verbinding stagneren waardoor je het contact met jezelf, de omgeving of met de ander verliest. Door echt ruimte te nemen voor jouw verhaal met aandacht en openheid, kunnen we in verbinding de coachvraag exploreren. Samen onderzoeken we de situatie, de kern van het probleem(gedrag) en wat jij wilt. Dan kun jij met een haalbaar doel inzichten krijgen met kennis van vaste patronen en hoe gedrag, gevoel (lichamelijk én emotioneel) en gedachten invloed hebben op jouw leven.

In een ontspannen sfeer met ruimte voor jouw kern en vraagstuk kun je verbinden vanuit het hoofd met je hart en buik(gevoel) ofwel intuïtie. Zodat je beter kunt afstemmen met jouw verlangen en weer in contact kunt zijn met jouw talenten (interesses én kernkwaliteiten) ofwel met je ware zelf. Hierdoor maak je ruimte voor meer creativiteit (open blik) en kun je vanuit een nieuw perspectief naar jezelf en situaties kijken waardoor er nieuwe mogelijkheden ontstaan. Met als bijvangst meer focus, vaker in flow en hierdoor productiever en meer (werk)plezier.