YOU

Our greatest glory is not in never falling, but in rising everytime we fall. Confucius

Coaching voor loopbaan, re-integratie, werkplezier, persoonlijke ontwikkeling, balans in gezin & werk, ouderschap en hoogsensitiviteit. Of heb je zelf nog een ander voorstel waarmee ik jou kan helpen?

Gebeurtenissen kunnen een verbinding stagneren waardoor je het contact met jezelf, de omgeving of met de ander verliest. Door echt ruimte te nemen voor jouw verhaal met aandacht en openheid, kunnen we in verbinding de coachvraag exploreren. Samen onderzoeken we de situatie, de kern van het probleem(gedrag) en wat jij wilt. Dan kun jij met een haalbaar doel inzichten krijgen met kennis van vaste patronen en hoe gedrag, gevoel (lichamelijk én emotioneel) en gedachten invloed hebben op jouw leven.

Met ontspanning en rust/stilte(momenten) kun je verbinden vanuit het hoofd met je hart en buik(gevoel). Zodat je beter kunt afstemmen met jouw verlangen en weer in contact kunt zijn met je kernkwaliteiten ofwel met je krachtige zelf. Hierdoor maak je ruimte voor meer creativiteit (open blik) en kun je vanuit een nieuw perspectief naar jezelf en situaties kijken waardoor er nieuwe mogelijkheden ontstaan. Met als bijvangst meer focus, vaker in flow en hierdoor productiever en meer (werk)plezier.