p { font-family: providence sans pro; }

Loopbaan en re-integratietrajecten

Loop je vast in je loopbaan en ontwikkeling? Heb je erg weinig flow-momenten? Werk je alleen nog maar op de automatische piloot en ervaar je geen uitdagingen meer? Geen puf meer om naar je werk te komen of kom je telkens zonder energie thuis van werk? Dan verken ik graag samen met jou wat jij nodig hebt om weer tot beweging te komen en te leven in plaats van overleven.

Wellicht ben je op een punt in je leven dat je huidige werk(zaamheden) niet meer past bij je huidige leven(sstijl). Soms voel je al een tijdje dat je wat anders wilt. Toch kan het nemen van de eerste stap erg lastig zijn. Het kan ook zijn dat je al een tijdje (bedoeld of onbedoeld) werkloos bent. Of onbetaald werk doet. Omdat je in de WW, Ziektewet, WIA of Wajong terecht bent gekomen. Je ontvangt wellicht een uitkering via je (vorige) werkgever of het UWV. Vanwege fysieke en/of mentale belemmeringen, soms na zwangerschap, een ongeluk of heftige gebeurtenis. Juist dan kan het zijn dat de gebeurtenissen zoveel van je hebben gevraagd, je even niet meer kon focussen en actie ondernemen richting jouw loopbaan.

Inzicht in verlangen en talenten

Het even stilstaan bij je gevoel, je huidige leven en je verlangens kan de drempel verlagen en inzicht geven waar je naar toe wilt stappen. Ook bewust zijn van je overlevingsstrategie√ęn, vaste patronen en loopbaanwaarden geven je inzicht voor jouw (nieuwe) pad. Door te onderzoeken waar je interesses en kwaliteiten liggen kun je de focus leggen op jouw talenten en welke functies of organisaties daarbij passen.

UWV en Career and Kids

Samen met andere coaches van Career and Kids help ik klanten met een uitkering van het UWV om weer een beweging te maken in de maatschappij. Daarbij ligt de focus op het combineren van werk, gezin en privé met duurzame inzetbaarheid als doel. Speciaal voor mensen met kinderen. Werk vinden wat bij je past zodat je werkplezier kunt ervaren ondanks de uitdagingen die het leven te bieden heeft. Lees meer over de verschillende re-integratietrajecten van het UWV waarin ik je kan ondersteunen via Career and Kids.

Particuliere loopbaan ondersteuning

Heb je geen uitkering via het UWV en wil je graag verkennen wat je mogelijkheden zijn? Stuur mij een bericht via het contactformulier of door een e-mail te sturen naar contact@betweenyouandme.nl.