p { font-family: providence sans pro; }

Why How What

Why

Door mensen met elkaar te verbinden wil ik de wereld een stukje mooier maken. Met een gedeelde missie waardoor er echt contact kan zijn. Verbinden doe ik via transparante communicatie en coaching, de juiste vorm(geving) zet ik in om meer impact te hebben. Mijn hart gaat sneller kloppen als ik mensen in hun kracht kan zetten door kennis over te dragen en ze inzicht te geven. Daarmee wil mijzelf inzetten voor een betere kwaliteit van leven voor kinderen, jongeren, hun opvoeders en andere volwassenen. Hierbij hoort voor mij ook het streven naar een duurzame wereld waarin we meer én langer met elkaar in evenwicht kunnen leven. Zowel mijn werkzaamheden voor projecten als mijn levenshouding sluiten goed aan op deze missie. Met ruim tien jaar ervaring in het communicatievak voel ik dat er meer verdieping nodig is, voor mezelf en de ander. Samen met mijn coachingsvaardigheden wil ik (de) communicatie naar een hoger niveau tillen; beginnend bij een goede afstemming, samenwerking en focus op de kern(boodschap).

How

Hoe bereik je doelgroepen verbind je mensen en jouw organisatie met elkaar? Mijn specialiteit! Door mensen met elkaar te verbinden dankzij een gedeelde missie waardoor er echt contact kan zijn. Als coach met aandacht en empathie voor het verhaal van de ander breng ik mensen in beweging. Of als creatieve en pragmatische communicatiespecialist waarin ik strategie, planning en uitwerking met elkaar afwissel. Door het ontwikkelen van een strategie en (communicatie)plan dat mensen, doelgroep en organisatie verbindt. En het coördineren van projecten en events door aansturing of uitwerking van teksten, vormgeving, video ontwikkeling en social media inzet. Ik kom graag inspireren met workshops, advies of het coördineren van jouw project met de juiste content op het juiste moment.

What

Loopbaancoaching en persoonlijke ontwikkeling

Gebeurtenissen kunnen een verbinding stagneren waardoor je het contact met jezelf, de omgeving of met de ander verliest. Door echt ruimte te nemen voor jouw verhaal met aandacht en openheid, kunnen we in verbinding de coachvraag exploreren. Samen onderzoeken we de situatie, de kern van het probleem(gedrag) en wat jij wilt. Dan kun jij met een haalbaar doel inzichten krijgen met kennis van vaste patronen en hoe gedrag, gevoel (lichamelijk én emotioneel) en gedachten invloed hebben op jouw leven. Door af te stemmen op jouw ideaal of missie kom je weer in contact met je kernkwaliteiten. Hierdoor kun jij vanuit een nieuw perspectief naar jezelf en situaties kijken waardoor er nieuwe mogelijkheden ontstaan.

Communicatieadvies en vormgeving

Hoe bereik je de doelgroep en verbind je ze met jouw organisatie? Mijn specialiteit!
Ik kan impact maken met mijn manier van communiceren. Mijn hart gaat sneller kloppen als ik dat kan doen voor een maatschappelijk betrokken organisatie. Hiervoor zoek ik als creatieve en pragmatische communicatiespecialist de overeenkomsten tussen mens en organisatie met het verhaal over het waarom, hoe en wat we doen. Na een doelgroepanalyse, communicatiestrategie en PR plan zorg ik voor content dat raakt en verbindt in de juiste vorm en op het juiste moment. Dankzij mijn uitstekende vaardigheden in fotografie, video en vormgeving met Adobe CS kan ik zowel aansturen als zelf uitwerken van concepten. Met mijn doelgerichtheid wil ik elk idee of brainstorm omzetten tot een praktische en haalbare planning waarin het doel boven het middel komt. Samen met mijn coachingsvaardigheden wil ik de communicatie naar een hoger niveau tillen en hiervoor kom ik graag tot de kern (van de opdracht).